Det Enkla Boendet

Kiladalenhus - Det Enkla Boendet

Familjeföretaget Kiladalenhus Bygg & Snickeri bygger Det Enkla Boendet - ett hus i ett plan utan bekymmer. I samma företag finns även ett snickeri med gedigen erfarenhet av bygg och finsnickeri där delar av husen tillverkas.

 

Bakom Kiladalenhus står vi, bröderna Anders Thunberg och Thomas Eriksson. 2008 upprättade vi i familjeföretaget en detaljplan med 39 villatomter på en del av vår föräldragård Västergården i Bergshammar, strax utanför Nyköping - området kallas nu Nya Svalsta.

 

I egen regi ordnade vi med vatten och avlopp samt vägar och i samband med tomtförsäljningen behöll vi några tomter. Det var då histroien om Det Enkla Boendet tog sin början. Tillsammans med vår arkitekt tog vi fram ett högkvalitativt hus med fokus på att det ska vara enkelt att bo och leva i.

 

På dessa tomter har nu nöjda husägare flyttat in en efter en. Nu vill vi att fler ska kunna ta del av Kiladalenhus och Det Enkla Boendet och byggandet fortsätter på nya tomter och områden. Välkommen att boka in ett möte med oss så får du veta mer om Det Enkla Boendet och var vi bygger just nu.